Doelgroepen

Muay-Thai in Enschede

Muay-Thai voor volwassenen

Bij Muay Thai Gym in Enschede maakt het niet uit of je nog nooit eerder een Muay-thai handschoen hebt gedragen. Onder leiding van onze zeer ervaren trainer, Thanit Im-on, wordt je stap voor stap begeleid, van de basisprincipes tot geavanceerde technieken. Voor degenen die dromen van het betreden van de wedstrijdring, bieden we ook specifieke trainingen aan.

Muay-thai in Enschede is voor iedereen

Muay Thai voor volwassenen is een unieke ervaring bij Muay Thai Gym in Enschede. Of je nu een beginner bent die de basisprincipes wil leren of een gevorderde die zijn vaardigheden wil aanscherpen, onze lessen behandelen alles. Van fundamentele verdedigings- en aanvalstechnieken tot geavanceerde ellenboog- en traptechnieken, we bieden een complete en uitdagende training.

Muay-thai voor kinderen

Muay-thai voor kinderen

Ontdek de opwindende wereld van Muay-thai voor kinderen in Enschede bij Muay-thai Gym, ideaal voor kinderen die hun zelfvertrouwen willen vergroten en zich sterker willen voelen! Onze Muay-thai lessen zijn speciaal ontworpen om kinderen, die wellicht wat onzeker zijn, te helpen bij hun persoonlijke groei.

Zelfverdediging, discipline, respect en zelfvertrouwen

Bij onze Muay-thai voor kinderen bij, Muay Thai Gym, leren kinderen niet alleen zelfverdedigingstechnieken, maar ook belangrijke waarden zoals discipline, respect en zelfvertrouwen. Onze zeer ervaren trainer, Thanit Im-on, zorgt voor een inspirerende omgeving waarin kinderen tijdens hun Muay-thai les hun energie kwijt kunnen en tegelijkertijd werken aan hun kracht, coördinatie en conditie.

Muay-Thai voor beginners

Muay-thai voor beginners

 

 Ben je gepassioneerd of wilde je altijd echt muay-thai of thaiboksen altijd al eens uitproberen? Kom dan bij onze Muay-thai Gym in Enschede. Wij ontvangen de nieuwe leden met open armen. 80% van onze leden beginnen met helemaal geen ervaring. Zij weten hoe fijn het is om met open armen te worden ontvangen en hoe behulpzaam de leden zijn. Bij ons hebben we geen matcho gedrag of haantjes gedrag. Iedereen is bij ons gelijk. 

Geen ervaring nodig!

Geen ervaring met vechtsport nodig; onze deskundige en ervaren Thaise trainer, Thanit Im-on, begeleidt je met geduld en precisie door de basisvaardigheden van Muay-Thai. Je leert de juiste technieken en bouwt aan je kracht en conditie op een aangename, ondersteunende manier.

Muay-Thai voor gevorderden

Muay-Thai voor gevorderden

Doe mee met onze Muay-thai voor gevorderden bij onze gym, speciaal ontworpen voor gevorderden met de ambitie om de professionele ring te betreden!

Vastberadenheid

Met niets dan vastberadenheid om te beginnen, is het nooit te laat om je droom na te jagen. Niemand minder dan Thanit Im-on, onze zeer ervaren Thaise trainer met meer dan 100 wedstrijden en meer dan 23 jaar ervaring, staat klaar om je te begeleiden. Of je nu geavanceerde technieken wilt perfectioneren of werkt aan kracht en uithoudingsvermogen, hij is de juiste trainer om je te helpen je doelen te bereiken.

Kickboksen in Enschede

Kickboksen in Enschede

Bij Kickboksschool Enschede, Muay-thai Gym,  is je ervaring met kickboksen niet belangrijk; zelfs als je nog nooit eerder een kickbokshandschoen hebt gedragen, ben je hier welkom. Onder leiding van onze zeer ervaren trainer, Thanit Im-on, word je stap voor stap begeleid, van de essentiële beginselen tot de meest geavanceerde technieken. Voor degenen die dromen van het betreden van de ring, bieden we ook specifieke wedstrijdgerichte trainingen aan.

Kickboksen in Enschede is voor iedereen

Bij onze kickboksen in Enschede bieden we een unieke ervaring voor volwassenen. Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een ervaren vechter die zijn vaardigheden wil aanscherpen, onze lessen passen bij jou. We behandelen alles, van fundamentele verdedigings- en aanvalstechnieken tot geavanceerde elleboog- en traptechnieken. Onze trainingen zijn volledig en uitdagend, en bieden een complete ervaring in de wereld van kickboksen.

Kickboksen voor kinderen

Kickboksen voor kinderen

Bij Muay Thai Gym in Enschede verwelkomen wij graag de jonge enthousiastelingen die de wereld van kickboksen willen ontdekken!

Voor kinderen die graag willen leren kickboksen, zijn we de perfecte plek in Enschede. Onze ervaren trainer, Thanit Im-on,  zorgt ervoor dat elke les niet alleen leerzaam is, maar ook leuk en boeiend. Van de allereerste stappen in de sport tot het verfijnen van technieken: we begeleiden de kinderen op een speelse en ondersteunende manier.

Veilige omgeving

Bij Muay Thai Gym in Enschede maken we kickboksen voor kinderen toegankelijk en plezierig. We bieden een veilige omgeving waarin ze niet alleen nieuwe vaardigheden leren, maar ook zelfvertrouwen opbouwen en vriendschappen smeden.

Kom langs!

Kom langs en ontdek hoe kickboksen een opwindende reis kan zijn voor de kleintjes! Bij Muay Thai Gym in Enschede moedigen we kinderen aan om te groeien, te leren en vooral plezier te hebben terwijl ze kickboksen ontdekken.

Kickboksen voor beginners

Kickboksen voor beginners in Enschede

Wil je graag kickboksen in Enschede maar heb je geen ervaring? Onze lessen zijnperfect voor beginners. Onze leden verwelkomt je met open armen. Bij ons beginnen 80% van de leden zonder ervaring. Zij weten hoe fijn het is om welkom te voelen door de leden die al langer meedoen.

Geen ervaring nodig!

Om bij ons te beginnen, heb je alleen een makkelijke kleding waarin je kan bewegen, respect en zin om mee te doen nodig. Gemotiveerde leden vinden wij belangrijk.  Ervaring of geen ervaring vinden wij minder belangrijk. Wij zijn een ervarende, erkende en Vechtsport Autoriteit gecertificeerde Kickboks- en Muay-thai school in Enschede. Wij weten als geen ander hoe wij jou moeten begeleiden

Professionele trainer!

Onze deskundige en ervaren Thaise trainer, Thanit Im-on, begeleidt je met geduld en precisie door de basisvaardigheden van kickboksen in Enschede. Je leert de juiste technieken en bouwt aan je kracht en conditie op een aangename, ondersteunende manier.

Kickboksen voor gevorderden

Kickboksen voor gevorderden

Naast dat wij veel recreanten hebben, hebben we ook wedstrijdvechters die meedoen aan professionele wedstrijden die in Nederland worden gehouden.

Wij zijn uniek in Enschede!

Onze gym heeft als voordeel dat we naast kickboksen ook Muay-thai technieken specialistisch in zijn. Hierdoor heb je meer technieken in huis. We focussen naast de kickbokstechnieken ook de muay-thai clinchwerk en ellenboogtechnieken.

Vastberadenheid

Met niets dan vastberadenheid om te beginnen, is het nooit te laat om je droom na te jagen. Niemand minder dan Thanit Im-on, onze zeer ervaren Thaise trainer met meer dan 100 wedstrijden en meer dan 23 jaar ervaring, staat klaar om je te begeleiden. Of je nu geavanceerde technieken wilt perfectioneren of werkt aan kracht en uithoudingsvermogen, hij is de juiste trainer om je te helpen je doelen te bereiken. 

Kom daarom op professioneel niveau kickboksen in Enschede bij Muay-thai Gym!

Muay-thai Gym

Gemeenschap

Bij Muay-Thai Gym Enschede geloven we in een hechte en ondersteunende gemeenschap. Hier vind je gelijkgestemde individuen die elkaar aanmoedigen, inspireren en samen groeien. Ongeacht je achtergrond, leeftijd of fitnessniveau, iedereen is welkom om deel uit te maken van onze familie. We creëren een omgeving waarin iedereen zich veilig voelt om te leren, te groeien en successen te behalen.

Karakter, discipline en zelfvertrouwen

Muay-Thai gaat niet alleen over fysieke kracht, maar ook over het opbouwen van karakter, discipline en zelfvertrouwen. Onze trainingen zullen je uitdagen, zowel lichamelijk als mentaal, en je helpen jezelf te ontdekken op manieren die je nooit voor mogelijk had gehouden. Je zult de voldoening ervaren van het overwinnen van obstakels, het vergroten van je conditie en het ontwikkelen van waardevolle zelfverdedigingsvaardigheden.

Passie

Of je nu wil deelnemen aan wedstrijden, jezelf wil verdedigen of gewoon een nieuwe passie wil gaan ontdekken, Muay-Thai Gym Enschede is dé plek waar jouw reis begint. Stap uit je comfortzone, omarm de Thaise cultuur en word onderdeel van een gemeenschap die je zal ondersteunen en inspireren.