Kickboksen in Hengelo bij Muay-thai Gym

De plek voor traditioneel Muay-thai & Kickboksen met ras-echte thaise trainer Thanit Im-on

Kickboksen in Hengelo

Muay-thai Gym in Hengelo

Welkom bij Muay Thai Gym, waar passie voor Muay Thai en kickboksen samenkomen. We zijn verheugd om onze vestiging uit te breiden naar Hengelo, in antwoord op de groeiende vraag van het publiek naar een unieke Muay Thai en kickboks ervaring. Bij Muay Thai Gym streven we ernaar om deze prachtige vechtsporten op een hoog niveau te presenteren, met aandacht voor zowel de kracht als de elegantie die ze kenmerken. Ontdek waarom onze uitbreiding naar Hengelo de perfecte gelegenheid is om de opwinding en unieke beleving van Muay Thai en kickboksen met een breder publiek te delen. Neem alvast een kijkje op onze social media voor een voorproefje en word lid van Muay Thai Gym, waar vechtsportpassie tot leven komt.

Schrijf je vandaag nog in voor een proefles en ontdek hoe kickboksen in Hengelo jouw leven kan verrijken. Neem contact op en maak een afspraak om te beginnen aan je kickbokstraining voor volwassenen en kinderen.

Kickboksen voor beginners

Verken de energieke wereld van kickboksen in Hengelo, perfect voor beginners die op zoek zijn naar een uitdagende start! Bij onze kickboksschool in Hengelo, Muay Thai Gym, verwelkomen we beginners met open armen.

Geen ervaring met vechtsport nodig; onze deskundige en ervaren Thaise trainer, Thanit Im-on, begeleidt je met geduld en precisie door de basisvaardigheden van kickboksen. Je leert de juiste technieken en bouwt aan je kracht en conditie op een aangename, ondersteunende en verantwoordelijke manier waarbij de kans op blauwe plekken of blessures minimaal zijn.

Kickboksen voor volwassenen

Ontdek de opwindende wereld van kickboksen in Hengelo, geschikt voor zowel beginners als gevorderden! Of je nu nieuw bent in deze vechtsport of al wat ervaring hebt, onze kickbokslessen zijn ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen.

Bij onze kickboksschool in Hengelo, Muay Thai Gym, maakt het niet uit of je nog nooit een kickbokshandschoen hebt vastgehouden. Onze bijzonder ervaren trainer, Thanit Im-on, begeleidt je stap voor stap, van de basisprincipes tot geavanceerde technieken. We bieden ook training voor degenen die geïnteresseerd zijn in het betreden van de wedstrijdring.

Kickboksen voor gevorderden

Kom kickboksen in Hengelo bij onze gym, speciaal ontworpen voor gevorderden met de ambitie om de professionele ring te betreden! In onze kickboksschool, Muay Thai Gym in Hengelo, bieden we een traject voor degenen die serieus zijn over wedstrijden en professionele ambities koesteren.

Met niets dan vastberadenheid om te beginnen, is het nooit te laat om je droom na te jagen. Niemand minder dan Thanit Im-on, onze zeer ervaren Thaise trainer met meer dan 100 wedstrijden en meer dan 23 jaar ervaring, staat klaar om je te begeleiden. Of je nu geavanceerde technieken wilt perfectioneren of werkt aan kracht en uithoudingsvermogen, hij is de juiste trainer om je te helpen je doelen te bereiken.

Aanmelden gratis proefles 

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Ik doe graag mee op:
Lestijd:18:00-19:00 uur Locatie: Wolter ten Catestraat 54A, 7551 HZ HENGELO
Kickboksen in Hengelo

Wil je liever direct contact opnemen?

Lesrooster Enschede & Hengelo

19.00-20.00 uur beginners- en gevorderdenles

20.15-21.15 uur beginners- en gevorderdenles

Locatie:

Sportaccommodatie

Floraparkstraat 153a
7531 XG ENSCHEDE (Routeplanner)

18.00-19.00 uur beginners- en gevorderdenles

Locatie:

Sportaccommodatie

Wolter ten Catestraat 54A
7551 HZ Hengelo (Routeplanner)

16.00-16.45 uur Kinderles t/m 13 jaar

20.15-21.15 uur Basic- en gevorderden leren sparren/vechten

Locatie:

Sportaccommodatie

Floraparkstraat 153a
7531 XG ENSCHEDE (Routeplanner)

19.00-20.00 uur beginners- en gevorderdenles

20.15-21.15 uur beginners- en gevorderdenles

Locatie:

Sportaccommodatie

Floraparkstraat 153a
7531 XG ENSCHEDE (Routeplanner)

10.00-1045 uur Jeugdles
11.00-12.00 uur Pads /conditie training

Locatie:

Performance Factory

Hoge bothofstraat 49
7514 ZA Enschede (Routeplanner)