Kickboksen in Enschede voor beginners

Welkom bij onze Muay-Thai Gym!

Heb je altijd al interesse gehad in kickboksen? Wil je graag leren hoe je jezelf kunt verdedigen en tegelijkertijd werken aan je conditie en zelfvertrouwen? Dan ben je bij onze Muay-Thai Gym in Enschede aan het juiste adres!

Bij ons staat kickboksen voor beginners centraal. We begrijpen dat de eerste stap zetten soms spannend kan zijn, maar we willen je geruststellen dat onze gym een vriendelijke en gastvrije omgeving is waar iedereen welkom is. Of je nu man of vrouw bent, jong of oud, bij ons voel je je direct op je gemak.

Eén van de redenen waarom wij dé plek zijn om te starten met kickboksen in Enschede is onze ervaren trainer Thanit Im-on. Met meer dan 100 wedstrijden op zijn naam heeft hij een schat aan kennis en ervaring die hij graag met jou deelt. Thanit staat bekend om zijn geduldige en motiverende benadering, waardoor jij je snel op je gemak zult voelen en met plezier aan de slag gaat.

Exclusieve trainingen in kleine groepen

Bij onze Muay-Thai Gym geloven we in kwaliteit boven kwantiteit. Daarom werken wij met kleine groepen van maximaal 20 mensen per training. Op deze manier kunnen wij elke lid individuele aandacht geven en ervoor zorgen dat jij de persoonlijke begeleiding krijgt die je nodig hebt.

  • Onze exclusieve trainingen stellen jou in staat om op een veilige en effectieve manier de basisprincipes van het kickboksen onder de knie te krijgen.
  • Of je nu nog nooit eerder hebt gesport of al wat ervaring hebt, onze lessen zijn geschikt voor iedereen.
  • Ons doel is om jou stap voor stap te begeleiden naar het niveau waarop jij je comfortabel voelt.

Meld je vandaag aan!

Ben jij klaar om te starten met kickboksen in Enschede? Wil jij werken aan je conditie, zelfverdediging en zelfvertrouwen? Aarzel dan niet langer en meld je vandaag nog aan bij onze Muay-Thai Gym!

Wij kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in onze gym. Of het nu gaat om het verbeteren van je fysieke gezondheid, het leren van zelfverdedigingstechnieken of gewoon het ontmoeten van nieuwe mensen, kickboksen bij onze Muay-Thai Gym in Enschede biedt dit allemaal.

Neem contact met ons op via telefoonnummer 00 31631991965 of stuur een e-mail naar info@muaythaigym.nl voor meer informatie en om je aan te melden. We beantwoorden graag al je vragen en helpen je om de eerste stap te zetten richting een geweldige kickbokservaring!