MuayThai KIDS

Bij Muay Thai Kids geloven we in het creëren van een veilige en stimulerende omgeving waar kinderen (vanaf 6 jaar) kunnen groeien en bloeien. Onze kinderlessen zijn niet alleen gericht op het aanleren van Muay Thai-technieken, maar ook op het ontwikkelen van belangrijke levensvaardigheden zoals zelfvertrouwen, respect en discipline.

Groei en zelfvertrouwen
Onze missie is om kinderen te helpen groeien en zich te ontwikkelen, niet alleen als Muay Thai-beoefenaars, maar als zelfverzekerde individuen die stevig in hun schoenen staan. We begrijpen dat sommige kinderen wat onzekerheid kunnen ervaren en moeite kunnen hebben met het socialiseren tussen leeftijdsgenoten. Onze Muay Thai-lessen bieden een veilige en ondersteunende omgeving waarin ze zichzelf kunnen ontdekken en hun zelfvertrouwen kunnen vergroten.
Aanpak
Bij Muay Thai Gym moedigen we uw kind aan om uitdagingen aan te gaan en te groeien, zowel fysiek als mentaal. We geloven in het stimuleren van doorzettingsvermogen, respect voor anderen en voor zichzelf. Door onze lessen leren kinderen niet alleen waardevolle zelfverdedigingsvaardigheden, maar ook hoe ze conflicten op een vreedzame manier kunnen oplossen en met anderen kunnen samenwerken.

Of uw kind nu slechts een korte tijd heeft getraind of al langere tijd aan Muay Thai doet, ze zullen altijd waardevolle lessen meenemen in de rest van hun leven. Onze ervaren instructeurs zijn gepassioneerd in het werken met kinderen en begrijpen hoe ze hun vaardigheden en talenten kunnen ontwikkelen, ongeacht hun startpunt.

Muay Thai

Een pad naar zelfvertrouwen en succes

We willen dat elk kind zich welkom en op zijn gemak voelt bij ons. We begrijpen dat sommige kinderen minder leuke ervaringen elders hebben gehad, maar bij ons krijgen ze de kans om te herontdekken wat ze kunnen bereiken. We zijn er om hen te ondersteunen en te begeleiden op hun pad naar succes.

Kinderen zijn de toekomst, en we zijn gepassioneerd in het begeleiden en inspireren van hen. Hun eerlijkheid en puurheid maken hen tot geweldige leerlingen, en we willen hen de beste begeleiding geven om hun potentieel te realiseren. Muay Thai biedt zoveel meer dan alleen vechttechnieken. Het leert uw kind waardevolle levensvaardigheden en helpt ze zichzelf te ontwikkelen op fysiek en mentaal vlak.

Dus, geef uw kind de kans om de geweldige voordelen van Muay Thai te ervaren en een positieve invloed op hun leven te creëren die ze altijd met zich zullen meedragen. Schrijf ze vandaag nog in voor een proefles en laat ze genieten van een geweldige en verrijkende ervaring. 

Bij onze Muay Thai-lessen hebben we alles klaarliggen, inclusief leenspullen, zodat uw kind meteen aan de slag kan. Het enige wat ze nodig hebben, zijn makkelijke kleren om in te bewegen en een flesje water om even bij te komen tijdens de pauzes. We trainen altijd op blote voeten.

We kunnen niet wachten om uw kind te verwelkomen in onze Muay Thai-familie!

Stichting leergeld

Samenwerking stichting leergeld

Met trots zijn wij blij met de samenwerking met Stichting Leergeld Enschede. Deze stichting helpt kinderen van 4 t/m 17 jaar uit gezinnen die weinig geld hebben om mee te doen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Samen met Stichting Leergeld Enschede willen wij bijdragen aan een duurzame, sociale en inclusieve samenleving. Voor meer informatie over Stichting Leergeld Enschede, kunt u hier klikken.