Kiezen voor
Muay-thai Gym

De plek voor traditioneel Muay-thai & Kickboksen

Z

Ervaren THAISE trainer, Thanit Im-on

Z

Kleine groepen

Z

Persoonlijke aandacht

Z

Voor zowel beginners als ervaren vechtsporters

Z

Focus op techniek, conditie en zelfverdediging

Z

Respectvol en ondersteunende groep die je motiveert en inspireert

Ontdek
Muay-thai Gym

Welkom bij Muay-Thai Gym Enschede – waar passie, cultuur en respect samenkomen!

Ben je op zoek naar een unieke en opwindende manier om jezelf zowel fysiek als mentaal uit te dagen? Zoek niet verder! Muay-Thai Gym Enschede is dé plek waar je de krachtige kunst van Muay-Thai kunt ontdekken en jezelf kunt transformeren.

Wat onderscheidt ons van de rest? Het is onze diepgewortelde passie voor Muay-Thai, de rijke Thaise cultuur die het omarmt en het onwankelbare respect dat we hebben voor deze eeuwenoude vechtsport. Bij ons draait Muay-Thai niet alleen om het leren van technieken en het verbeteren van je fysieke conditie. Het is een complete ervaring die je onderdompelt in de tradities, waarden en filosofie van deze prachtige kunst.

Onze gedreven en ervaren Thaise trainer, Thanit Im-on, staat aan het roer van Muay-Thai Gym Enschede. Hij is niet alleen een expert in Muay-Thai, maar ook trots op zijn afkomst en enthousiast om zijn kennis met jou te delen. Zijn passie voor Muay-Thai is aanstekelijk en zal je inspireren om je eigen grenzen te verleggen en je volledige potentieel te bereiken.

Muay-Thai Nederland Thanit Im-on

Muay-thai en Kickboksen in Enschede

Zowel Kickboksen als Muay Thai zijn uitdagende vechtsporten, maar Muay Thai wordt vaak gezien als een meer complete vechtstijl. Muay Thai omvat stoten, trappen, knieën, ellebogen en clinchen, waardoor het een breder scala aan technieken biedt.

Bij Muay Thai Gym ligt de focus op het combineren van het beste van beide stijlen. Onze ervaren trainer, Thanit Im-on, is niet alleen Europees kampioen in Kickboksen en K1-finalist in Italië, maar hij heeft ook de titel van wereldkampioen Muay Thai behaald. Met zijn expertise begeleidt hij studenten om hun vaardigheden en kennis te vergroten in deze veelzijdige vechtsporten. Kom en ontdek de kracht van Muay Thai bij Muay Thai Gym!

R

Kickboksen voor Kinderen

Ontdek de opwindende wereld van kickboksen voor kinderen in Enschede bij Muay-thai Gym, ideaal voor kinderen die hun zelfvertrouwen willen vergroten en zich sterker willen voelen! Onze kickbokslessen zijn speciaal ontworpen om kinderen, die wellicht wat onzeker zijn, te helpen bij hun persoonlijke groei.

Bij onze kickboksschool in Enschede, Muay Thai Gym, leren kinderen niet alleen zelfverdedigingstechnieken, maar ook belangrijke waarden zoals discipline, respect en zelfvertrouwen. Onze zeer ervaren trainer, Thanit Im-on, zorgt voor een inspirerende omgeving waarin kinderen hun energie kwijt kunnen en tegelijkertijd werken aan hun kracht, coördinatie en conditie.

R

Kickboksen voor beginners

Verken de energieke wereld van kickboksen in Enschede, perfect voor beginners die op zoek zijn naar een uitdagende start! Bij onze kickboksschool in Enschede, Muay Thai Gym, verwelkomen we beginners met open armen.

Geen ervaring met vechtsport nodig; onze deskundige en ervaren Thaise trainer, Thanit Im-on, begeleidt je met geduld en precisie door de basisvaardigheden van kickboksen. Je leert de juiste technieken en bouwt aan je kracht en conditie op een aangename, ondersteunende manier.

R

Kickboksen voor gevorderden

Kom kickboksen in Enschede bij onze gym, speciaal ontworpen voor gevorderden met de ambitie om de professionele ring te betreden! In onze kickboksschool, Muay Thai Gym in Enschede, bieden we een traject voor degenen die serieus zijn over wedstrijden en professionele ambities koesteren.

Met niets dan vastberadenheid om te beginnen, is het nooit te laat om je droom na te jagen. Niemand minder dan Thanit Im-on, onze zeer ervaren Thaise trainer met meer dan 100 wedstrijden en meer dan 23 jaar ervaring, staat klaar om je te begeleiden. Of je nu geavanceerde technieken wilt perfectioneren of werkt aan kracht en uithoudingsvermogen, hij is de juiste trainer om je te helpen je doelen te bereiken.

R

Kickboksen voor volwassenen

Ontdek de opwindende wereld van kickboksen in Enschede, geschikt voor zowel beginners als gevorderden! Of je nu nieuw bent in deze vechtsport of al wat ervaring hebt, onze kickbokslessen zijn ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen.

Bij onze kickboksschool in Enschede, Muay Thai Gym, maakt het niet uit of je nog nooit een kickbokshandschoen hebt vastgehouden. Onze bijzonder ervaren trainer, Thanit Im-on, begeleidt je stap voor stap, van de basisprincipes tot geavanceerde technieken. We bieden ook training voor degenen die geïnteresseerd zijn in het betreden van de wedstrijdring.

Wat wij belangrijk vinden binnen onze gym

Gemeenschap

Bij Muay-Thai Gym Enschede geloven we in een hechte en ondersteunende gemeenschap. Hier vind je gelijkgestemde individuen die elkaar aanmoedigen, inspireren en samen groeien. Ongeacht je achtergrond, leeftijd of fitnessniveau, iedereen is welkom om deel uit te maken van onze familie. We creëren een omgeving waarin iedereen zich veilig voelt om te leren, te groeien en successen te behalen.

Karakter, discipline en zelfvertrouwen

Muay-Thai gaat niet alleen over fysieke kracht, maar ook over het opbouwen van karakter, discipline en zelfvertrouwen. Onze trainingen zullen je uitdagen, zowel lichamelijk als mentaal, en je helpen jezelf te ontdekken op manieren die je nooit voor mogelijk had gehouden. Je zult de voldoening ervaren van het overwinnen van obstakels, het vergroten van je conditie en het ontwikkelen van waardevolle zelfverdedigingsvaardigheden.

Passie

Of je nu wil deelnemen aan wedstrijden, jezelf wil verdedigen of gewoon een nieuwe passie wil gaan ontdekken, Muay-Thai Gym Enschede is dé plek waar jouw reis begint. Stap uit je comfortzone, omarm de Thaise cultuur en word onderdeel van een gemeenschap die je zal ondersteunen en inspireren.

Lesrooster

19.00-20.00 uur beginners- en gevorderdenles

Locatie:

Sportaccommodatie

Floraparkstraat 153a
7531 XG ENSCHEDE (Routeplanner)

16.00-16.45 uur Kinderles t/m 13 jaar

20.15-21.15 uur Basic- en gevorderden leren sparren/vechten

Locatie:

Sportaccommodatie

Floraparkstraat 153a
7531 XG ENSCHEDE (Routeplanner)

BINNENKORT!

19.00-20.00 uur Basic- en gevorderden leren sparren/vechten

Locatie:

Sportaccommodatie

Floraparkstraat 153a
7531 XG ENSCHEDE (Routeplanner)

19.00-20.00 uur beginners- en gevorderdenles

Locatie:

Sportaccommodatie

Floraparkstraat 153a
7531 XG ENSCHEDE (Routeplanner)

10.00-10.45 uur Jeugd

11.00-12.00 uur Pads /conditie training

Locatie:

Performance Factory

Hoge bothofstraat 49
7514 ZA Enschede (Routeplanner)

gratis proefles

Meld je aan voor een gratis proefles!

Wacht niet langer! Neem vandaag nog contact met ons op om een proefles in te plannen en je eerste stap te zetten naar een leven vol passie, cultuur en respect. Ontdek de kracht van Muay-Thai bij Muay-Thai Gym Enschede en laat jezelf groeien, zowel binnen als buiten de ring.

Muay-Thai Gym Enschede

Muay-thai Gym Enschede biedt trainingen aan voor zowel recreatieve als wedstrijdvechters. Het maakt niet uit of je een beginner bent of een ervaren vechter, onze Gym is voor iedereen toegankelijk. Muay-thai Gym Enschede is uniek omdat je les krijgt van Thanit Im-on, een ervaren Thaise trainer. Thanit  heeft meer dan 20 jaar op professioneel niveau wedstrijden gevochten en les gegeven. Hij is expert in het vakgebied en zal je helpen om je vaardigheden te verbeteren en je doelen te bereiken. Bij Muay-thai Gym Enschede train je niet alleen je lichaam, maar ook je geest. De lessen zijn ontworpen om je te helpen stress te verminderen, je zelfvertrouwen en je skills te vergroten. Kom langs en ervaar zelf waarom Muay-thai Gym Enschede de beste keuze is voor jou is!

Thaise trainer "Thanit Im-on"

Muay-thai Gym Enschede is opgericht door Thanit Im-on. Thanit is een ervaren Muay-thai -en kickboksvechter die meer dan 20 jaar ervaring heeft in het lesgeven en in professionele wedstrijden en is Europees- en wereldkampioen op professioneel niveau. Thanit is geboren en opgegroeid in Nakhon Ratchasima, Thailand. Zijn sterke punt is dat hij met passie en positieve energie lesgeeft aan zijn leerlingen, wat een van de sleutels tot succes is. Tegenwoordig is hij een van de weinige, zo niet, de enige thaise trainer die in Muay-thai lesgeeft in Nederland.

Muay-thai Enschede
Thanit Im-on