Kickboksen en afvallen Enschede

Kickboksen en afvallen

Als je wilt afvallen, dan is kickboksen een van de beste sporten die je kunt doen. Kickboksen is een vechtsport die gebruik maakt van stoten en trappen, maar ook van clinchen, knieën en ellebogen. Kickboksen is goed voor je conditie, kracht, coördinatie, zelfvertrouwen en zelfverdediging. Maar waarom is kickboksen en afvallen zo’n goede combinatie?

Redenen waarom kickboksen en afvallen samen gaan:

  • Kickboksen en afvallen gaan hand in hand omdat je veel calorieën verbrandt tijdens een training. Bij een gemiddelde training verbrand je ongeveer 700 calorieën per uur.
  • Kickboksen en afvallen zijn ook goed voor je metabolisme. Door kickboksen verhoog je je spiermassa, waardoor je meer calorieën verbrandt in rust.
  • Kickboksen en afvallen helpen je om je lichaamsvetpercentage te verlagen. Door kickboksen verbeter je je lichaamssamenstelling, waardoor je meer spieren en minder vet hebt.
  • Kickboksen en afvallen zijn ook goed voor je gezondheid. Door kickboksen verlaag je je bloeddruk, cholesterol, bloedsuiker en hartslag. Je verkleint ook het risico op diabetes, hart- en vaatziekten en kanker.
  • Kickboksen en afvallen zijn ook goed voor je geest. Door kickboksen verminder je je stress, angst en depressie. Je verhoogt ook je zelfvertrouwen, zelfrespect en zelfdiscipline.
  • Kickboksen en afvallen zijn ook leuk en uitdagend. Door kickboksen leer je nieuwe vaardigheden, technieken en tactieken. Je kunt jezelf steeds verbeteren en je grenzen verleggen.
  • Kickboksen en afvallen zijn ook sociaal en gezellig. Door kickboksen maak je nieuwe vrienden, heb je veel plezier en krijg je veel steun en motivatie.
  • Kickboksen en afvallen zijn ook flexibel en veelzijdig. Door kickboksen kun je kiezen uit verschillende stijlen, niveaus en doelen. Je kunt je eigen tempo, intensiteit en frequentie bepalen.
  • Kickboksen en afvallen zijn ook veilig en verantwoord. Door kickboksen train je op een professionele en respectvolle manier. Je leert hoe je jezelf kunt beschermen, maar ook hoe je je tegenstander kunt respecteren.
  • Kickboksen en afvallen zijn ook betaalbaar en toegankelijk voor kinderen tot 18 jaar. Door kickboksen kun je gebruik maken van de stichting leergeld Enschede. Deze stichting helpt gezinnen met een laag inkomen om de kosten van sport en cultuur voor hun kinderen te betalen.

Zoals je ziet, zijn er genoeg redenen om te kiezen voor kickboksen en afvallen. Maar waar kun je het beste kickboksen in Enschede? Bij Muay-Thai Gym in Enschede natuurlijk! Muay-Thai Gym in Enschede is een professionele en gezellige sportschool waar je op een veilige en verantwoorde manier kunt leren kickboksen. Onze trainers zijn ervaren, gediplomeerd en gespecialiseerd in het lesgeven aan beginners, gevorderden en experts. Ze zorgen voor een goede begeleiding, een positieve sfeer en een uitdagend programma. Bij Muay-Thai Gym in Enschede kun je kiezen uit verschillende lessen voor kickboksen en afvallen. Zo is er voor iedereen wat wils. Je kunt ook een gratis proefles aanvragen om te zien of kickboksen iets voor jou is.

Dus waar wacht je nog op? Geef jezelf een cadeau en meld je vandaag nog aan voor kickboksen en afvallen bij Muay-Thai Gym in Enschede. Je zult er geen spijt van krijgen! Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. We zien je graag bij Muay-Thai Gym in Enschede!