Les aanbod

Bij onze Gym bieden we een breed scala aan lessen die geschikt zijn voor mensen van alle leeftijden en niveaus. Of je nu een beginner bent die net begint met trainen of een ervaren vechtsporter die zijn vaardigheden wil verbeteren, bij ons ben je aan het juiste adres.

Dankzij de nadruk op kleine groepen krijgt elke student bij ons de gepaste aandacht en kwaliteit die ze verdienen. Thanit zorgt persoonlijk voor de begeleiding van elke leerling, waarbij hij zijn uitgebreide kennis en ervaring inzet om de juiste technieken over te brengen en vaardigheden op te bouwen.

Jeugd t/m 13 jaar

Bij onze jeugdlessen ligt de basis in het opbouwen van zelfvertrouwen bij kinderen en sterk in hun schoenen staan, waarbij ze spelenderwijs voor zichzelf leren verdedigen en het leren van vechttechnieken. We bieden positieve en plezierige Muay Thai- en kickbokslessen, waardoor kinderen elke keer vol enthousiasme uitkijken naar de volgende les. Ontdek onze kracht en hoe wij jouw kinderen op een leuke manier kunnen motiveren voor de sport.

Volwassenen beginner & gevorderder

Bij onze lessen voor zowel beginners als gevorderden ligt de nadruk op kwaliteit en aandacht voor elke student, dankzij onze kleine groepen. We hechten veel waarde aan persoonlijke vooruitgang en streven ernaar om iedereen op hun eigen niveau te begeleiden. We streven ernaar om jouw individuele doelen te bereiken en succesvol te zijn. Sluit je aan bij onze lessen en ervaar hoe onze kleine groepen bijdragen aan een optimale begeleiding en vooruitgang.

Zak & padstraining

Onze zak- en padstraining is de perfecte gelegenheid om op een correcte manier helemaal los te gaan op de bokszak of pads. We leggen de nadruk op het aanleren van de juiste basis stoot- en traptechnieken en richten ons op het behalen van jouw persoonlijke doelen. Of je nu wilt werken aan je conditie, kracht of techniek, bij ons vind je de focus en begeleiding die je nodig hebt. Thanit staat klaar om je te ondersteunen en te motiveren tijdens de training, zodat je het beste uit jezelf kunt halen.

Traditie, cultuur en respect!

Bij Muay-Thai Gym Enschede geloven we dat Muay-Thai veel meer is dan alleen een vechtsport. Het omvat een rijke traditie, diepgewortelde cultuur en fundamenteel respect. Onze missie is om deze essentiële aspecten van Muay-Thai over te dragen aan onze studenten, zodat ze niet alleen hun fysieke vaardigheden ontwikkelen, maar ook een dieper begrip krijgen van de kunst en filosofie erachter.

Groei op fysiek- en mentaal niveau

Wij streven ernaar om een veilige en inclusieve omgeving te creëren waarin onze studenten zich kunnen ontwikkelen en groeien, zowel op fysiek als op mentaal niveau. Onze trainingen zijn gebaseerd op traditionele Muay-Thai-technieken, waarbij we aandacht besteden aan de juiste technische uitvoering, conditie, coördinatie en zelfvertrouwen. We bieden trainingsprogramma’s voor zowel beginners als gevorderden, zodat iedereen op zijn eigen niveau kan deelnemen en vooruitgang kan boeken.

Saamhorigheid

Bij Muay-Thai Gym Enschede hechten we ook veel waarde aan gemeenschap en saamhorigheid. We geloven dat de Muay-Thai gemeenschap een sterke band kan creëren en mensen samenbrengt met gedeelde passies en doelen. We moedigen onze studenten aan om elkaar te ondersteunen, te inspireren en te motiveren, zodat ze samen kunnen groeien en succes kunnen behalen.

Muay-Thai gym is geschikt voor iedereen!

Of je nu een beginner bent die net begint aan zijn of haar Muay-Thai reis, of een ervaren vechtsporter bent die zijn of haar vaardigheden wil verfijnen, Muay-Thai Gym Enschede biedt de ideale omgeving om je doelen te bereiken. Kom en doe mee met onze lessen, leer van onze ervaren trainers en ontdek de schoonheid en kracht van Muay-Thai.