Muay-thai Enschede

Thanit Im – On

Muay-Thai Gym Enschede is opgericht door de rasechte Thaise trainer, Thanit Im-on. Met zijn jarenlange ervaring en gepassioneerde benadering is hij niet alleen de oprichter, maar ook de drijvende kracht achter de gym. Als een ervaren Muay- Thai-beoefenaar op professioneel niveau en als trainer geeft Thanit zelf de lessen binnen de gym, hij deelt zijn jarenlange kennis, expertise en ervaring rechtstreeks met zijn leerlingen.

Thanit Im-on is een gepassioneerde Muay-Thai meester die zijn leven heeft gewijd aan het beoefenen en onderwijzen van deze eeuwenoude vechtsport. Geboren en getogen in Thailand, ademt hij de rijke traditie en cultuur van Muay-Thai.

Met meer dan 20 jaar ervaring in Muay-Thai, zowel als beoefenaar als instructeur, is Thanit een ware autoriteit op het gebied van deze spectaculaire vechtkunst. Zijn reis begon op jonge leeftijd, waarbij hij als kind al gefascineerd was door de gratie en kracht van Muay-Thai. Gedreven door een onverzadigbare passie om zijn vaardigheden te ontwikkelen, trainde Thanit intensief en behaalde hij indrukwekkende prestaties in nationale en internationale competities.

Carrière

Naast zijn indrukwekkende wedstrijd carrière ontdekte Thanit al snel dat zijn ware roeping lag in het doorgeven van zijn kennis en het vormen van toekomstige generaties Muay-Thai beoefenaars. Met een diepgaand begrip van de technieken, strategieën en filosofieën van Muay-Thai, is hij een meester in het overbrengen van deze kennis aan anderen.

Thanit’s onderwijsstijl kenmerkt zich door zijn toewijding, geduld en oog voor detail. Hij gelooft dat Muay-Thai niet alleen draait om fysieke kracht, maar ook om discipline, mentale veerkracht en respect voor jezelf en anderen. Met zijn begeleiding leren studenten niet alleen de technische aspecten van de sport, maar ook de waardevolle levenslessen die Muay-Thai met zich meebrengt.

Naast zijn uitgebreide kennis en vaardigheden in Muay-Thai, heeft Thanit een ongelooflijke persoonlijkheid die hem geliefd maakt bij zijn studenten. Hij is een inspirerende en motiverende figuur die altijd klaarstaat om zijn studenten te ondersteunen in hun reis naar persoonlijke groei en succes. Zijn energieke en positieve aanpak zorgt voor een stimulerende en veilige trainingsomgeving, waarin iedereen wordt aangemoedigd om het beste uit zichzelf te halen.

A great trainer isn’t the one who tells you what to do, but the one who helps you discover what you can achieve on your own

Thanit Im-on

Eigenaar, Muay Thai gym

Fighter stats

Professionele wedstrijden

Wins

Knock outs

Draw

Muay Thai

Thanit is trots om zijn kennis en passie voor Muay-Thai te delen met degenen die geïnspireerd zijn om deze prachtige vechtsport te leren. Of je nu een absolute beginner bent die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, of een ervaren beoefenaar die zijn vaardigheden wil verfijnen, Thanit verwelkomt je met open armen bij Muay-Thai Gym Enschede.

Stap in de ring van mogelijkheden en laat Thanit je begeleiden op jouw eigen Muay-Thai reis. Ontdek de diepte van deze eeuwenoude vechtsport en bereik nieuwe hoogtes onder zijn deskundige leiding. Sluit je aan bij Muay-Thai Gym Enschede en ervaar de passie, discipline en toewijding die jou zullen transformeren, zowel fysiek als mentaal.

Ontdek je innerlijke kracht, bouw zelfvertrouwen op en bereik ongekende hoogten terwijl je deel uitmaakt van onze hechte gemeenschap van Muay-Thai beoefenaars. Of je nu jezelf wilt verdedigen, je conditie wilt verbeteren of gewoon wilt genieten van een uitdagende en opwindende work-out, bij Muay-Thai Gym Enschede vind je alles wat je nodig hebt om je doelen te bereiken.

Doe je mee?

 

Kickboksen in Hengelo

Heb je interesse om mee te doen? Je kan tijdelijk een gratis proefles aanvragen!!